Hep! Du er landet på vores food talk-side. Her kommer der løbende info og billeder – og alt muligt andet, efterhånden som det dukker op. Vi taler om mad, mennesker og oplevelser. Vi fortæller om stort og småt med video, billeder og skrift– og giver dig tilbud, opskrifter, tips og tricks. Og så håber vi også på masser af input og dialog fra Jer.

  Start på Grab’n Go’s Facebookside – for det er her, det meste sker 🙂

Konceptet findes lige nu to steder i landet, men planen er at udvide til uddannelsesinstitutioner og virksomheder i hele Danmark. Mad til studerende bliver ikke taget alvorligt nok, og samtidig er der stort behov for nytænkning og tidsvarende løsninger på et overset område i dagens Danmark. Sund og nærende mad til studerende skal være varieret og til at betale. Og vi skal respektere de unges tid, sundhed og pengepung.

René Laursen, Direktør for DinnerdeLuxe og Grab´N Go

Det er den bedste kantine, jeg har prøvet. Maden er frisk og virkelig veltillavet, stemningen er god, og personalet er super imødekommende og søde. De serverer ikke tomme kalorier – det er både sundt og lækkert. Udvalget til frokost er også rigtig godt og varieret, og det er fedt, at menuerne skifter hver dag. Man får prøvet noget nyt hele tiden, og det kan jeg godt lide. Jeg vil helt sikkert blive ved med at være kunde her – jeg giver karakteren 12 ud af 12 for kvaliteten og oplevelsen.

Astrid Madsen, Elev på VUC Lyngby

Vi har tidligere haft en del logistiske udfordringer med at få frokosten afviklet. Køen blev for lang, og der var dårlig sammenhæng mellem pris, kvalitet og sundhed. De problemer har vi ikke længere. Online-løsningen gør, at det hele glider lettere, og eleverne får varieret, inspirerende og sund mad til lave priser. Samtidig er personalet meget imødekommende, og man får altid en åben og positiv dialog. Indretningen, image og hele stilen er også lækker – vi er meget glade for Grab´N Go.

Anne G. Sørensen, Rektor på VUC Lyngby