Handelsbetingelser

Ved at benytte denne app accepterer du, at vores handelsbetingelser samt behandling af dine personoplysninger i henhold til nedenstående:

DinnerdeLuxe ApS ejer konceptet og produkter fra Grab´N Go.

Nærværende handelsbetingelser regulerer forholdet mellem DinnerdeLuxe ApS (i det følgende kaldet DDL) og brugerne af DDLs app, herunder køb af produkter. Du vil ved oprettelse af “mine oplysninger” (navn, tlf. og e-mail) acceptere vore handelsbetingelser, som du opfordres til at læse grundigt igennem og gøre dig bekendt med dine forpligtigelser og rettigheder.

De oplysninger, som du oplyser DDL, sker kun ved dit samtykke, og de vil blive brugt til det formål at videregive til vores køkken/kantine, hvor din ordre kan afhentes. DDL er dataansvarlig for de oplysninger, som vi modtager fra dig.

Det er dit ansvar, at dine angivne oplysninger er korrekte. Forinden endelig godkendelse af din ordre får du mulighed for at rette eventuelle tastefejl, så du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.

Personoplysningerne lagres på servere i EU (= GDPR sikre lande). Nogle af oplysningerne opbevares og administreres af en tredjepart (i det følgende kaldet databehandler), som opbevarer og behandler data på DDL’s vegne i henhold til disse betingelser for behandling af personoplysninger og databehandleraftale indgået mellem DDL og databehandler.

Ønsker du på et tidspunkt, at DDL ikke længere skal opbevare dine oplysninger angivet i ”mine oplysninger”, bedes du rette henvendelse til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk. Ellers vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år. Dog vil ordreoplysninger blive anonymiseret efter en uge men historik bibeholdes.

Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger DDL indsamler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Hvis du ønsker at modtage en kopi af de oplysninger, vi har om dig, kan du maile til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk.

Handlen bliver betalt igennem en databehandler, som i vores tilfælde er MOBILE PAY, DANSKE BANK. Ved betaling bliver du bedt om at acceptere, at MOBILE PAY appen åbnes og handlen betales derigennem. Vi har således ingen log over personlige oplysninger omkring kreditkort.
Hver bestilling følges op med en kvittering, hvor varen, prisen og QR-koden fremgår. Disse kvitteringer vil også være tilgængelige under menupunktet seneste køb.

Alle priser på produkter er angivet i danske kroner og er inklusive 25 % moms. Under din bestilling vil du løbende kunne se ordrens samlede pris, og ligeledes inden du giver din endelige godkendelse. Transaktionsgebyrer ved brug af MOBILE PAY, DANSKE BANK, da henvises til de generelle handelsbetingelser, som er indgået ved oprettelse af MOBILE PAY.

Beløbet bliver hævet, når bestillingen gennemføres. Du hæfter således for dit køb, da transaktionen er aktiveret, også uden scanning.

Et køb er ikke bindende, før du har endeligt godkendt din ordre i MOBILE PAY.

Eventuelle fejl i ordren skal meddeles DDL straks.

Der er ikke fortrydelsesret eller returret på mad, da købet omfatter fødevarer.

Alle former for misbrug af bestillingssystemet, vil blive identificeret, og de ansvarlige vil blive retsforfulgt.

DDL tager forbehold for eventuelle tryk- og stavefejl.

Hvis du skulle have klager over maden eller har øvrige bemærkninger, beder vi dig henvende dig på admin@dinnerdeluxe.dk eller ringe til os på 70 20 04 07.

Virksomhedens adresse og kontaktoplysninger:
DinnerdeLuxe ApS, Egsagervej 11 1. sal, 8230 Åbyhøj., CVR nr. 32476783, telefon 70 20 04 07, mail admin@dinnerdeluxe.dk